2018-08-16

#OlympicLab з Олійником, Терещенко, Булигіною на морському узбережжі в Маріуполі

14 серпня у Маріуполі, на узбережжі Азовського моря, відбувся спортивний захід в рамках проекту #OlympicLab Національного олімпійського комітету України за підтримки The Coca-Cola Foundation.

Дітям, які оздоровлюються в санаторії ім. Н. Крупської, а також юним вихованцям Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик», організатори заходу запропонували модуль «Загальнолюдські та олімпійські цінності».

Почесними гостями і активними учасниками заходу стали чемпіони світу, майстри спорту міжнародного класу – кікбоксер Олександр Олійник і ушуїстка Ганна Терещенко, а також майстер спорту України з ушу Вікторія Булигіна.

Діти отримали цікаву інформацію про чималий досвід спортсменів, про історію і символи Олімпійських ігор, а також олімпійські цінності, якими є дружба, повага, досконалість.

Тренер КДЮСШ «Атлетик» і волонтер Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Андрій Матійченко провів конкурси і вікторини, в яких взяли участь півсотні серед дітей. Допомогали йому волонтери Червоного хреста і представники Федерації ушу Донецької області.

Завершився захід врученням учасникам подарунків з символікою НОК України і спільним фото.

Відеофрагмент заходу можна переглянути за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=YzD0E–0lT8&feature=share

Поділитись