2019-03-31

Крістіна Бородіна – чемпіонка України з важкої атлетики (U-20), шестеро штангістів Донеччини – призери Коломиї

З 25 по 29 березня в міcті Коломия (Івано-Франківська область) відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів і юніорок віком до 20 років. У змаганнях взяли участь 19 спортсменів Донецької області, і семеро з них зійшли на п’єдестал чемпіонату країни, здобувши 1 золоту медаль, 4 срібні і 2 бронзові нагороди.

Чемпіонкою України серед юніорок стала Крістіна Бородіна, впевнено випередивши усіх конкуренток у ваговій категорії до 81 кг з результатом 197 кг у сумі двоборства  (КМСУ, ДЮСШ м. Вугледар, ШВСМ, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту).

 

 

 

 

 

Срібні призери:

– категорія до 55 кг  – Марина Алєксандрова (МСУ, м. Білозерське / м. Бахмут, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту), результат у сумі двоборства 163 кг;

– категорія до 76 кг – Ганна Шарова (м. Краматорськ / м. Бахмут, ДВУОР ім. С.Бубки), результат у сумі двоборства 155 кг;

– категорія понад 87 кг – Діана Білик (м. Дружківка), результат у сумі двоборства 150 кг;

– категорія до 89 кг – Ілля Москаленко (м. Краматорськ / м. Бахмут, ДВУОР ім. С.Бубки),  результат у сумі двоборства 302 кг, вперше виконав норматив МСУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бронзові призери:

– категорія до 55 кг – Віталій Саламаха (м. Вугледар), результат у сумі двоборства 184 кг;

– категорія понад 109 кг – Євген Бурбала (м. Вугледар) результат у сумі двоборства 325 кг; 17-річний атлет вперше виконав норматив МСУ.

Четверті місця посіли, продемонструвавши гідні результати, Арсен Погосов (категорія до 73 кг, м. Дружківка) і Максим Зайченко (категорія до 109 кг, м. Бахмут). П’яте місце посів 16-річний Іван Горобець (категорія до 109 кг).

Відео змагань з важкої атлетики: https://www.youtube.com/channel/UCy7oaUAtGxBwAbfDvmcgG5A

Поділитись