2019-04-08

Скандинавська ходьба оздоровлює і позбавляє від депресії

Фізкультурно-оздоровчий клуб «Імпульс» веде оздоровчу діяльність у місті Бахмут з 2017 року. Заняття з аквааеробіки, танцювального фітнесу, зумби, йоги, майстер-класи з різних видів фізичного оздоровлення проводить тренер Тетяна Ходаківська. Вона постійно розвивається, вивчає нові цікаві види фізичного навантаження і наразі як сертифікований тренер розвиває скандинавську ходьбу, яка швидко припала до душі мешканцям.

Скандинавська ходьба підходить людям будь-якого віку, статі та рівня фізичної підготовки. Заняття скандинавської ходьбою показані навіть вагітним і людям похилого віку, людям після травм і хвороб, що займаються оздоровленням організму, спортсменам у період відновлення і для підвищення витривалості.

Скандинавська ходьба допоможе скинути зайві кілограми, зробити тіло підтягнутим та красивим, перемогти безсоння, омолодити організм, поліпшити роботу серця і суглобів, знизити цукор в крові, навіть позбавити від депресії!

Унікальність методу полягає у тому, що під час занять хребет і колінні суглоби отримують мінімальне навантаження, а весь організм дихає свіжим повітрям, а не з кондиціонера. Згідно з науковими дослідженнями, скандинавська ходьба несе величезну користь для здоров’я всього організму людини.

Заняття зі скандинавської ходьбі проходять у Бахмуті щовівторка та щочетверга о 17:30, по суботах – о 8:30.

З метою популяризації скандинавської ходьби в містах і районах Донецької області регулярно проходять виїзні безкоштовні ознайомчі майстер-класи. Їх  проводить сертифікований інструктор Української школи оздоровчої скандинавської ходьби, глава представництва Української федерації скандинавської ходьби в Донецькій області Тетяна Ходаківська.

Якщо ви мешкаєте в Донецькій області і у вашому місті поки що немає інструктора зі скандинавської ходьби, але вам і жителям вашого міста цей напрямок цікавий, то збирайте групу зацікавлених людей на ознайомчий майстер-клас зі скандинавської ходьби.

Телефон для довідок: +38-050-935-22-65.

Поділитись