2019-12-13

Донеччина обрала кращих спортсменів та тренерів листопада 2019 року

По закінченню листопада 2019 року за підсумками виступів представників Донецької області на всеукраїнських і міжнародних змаганнях визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю.

В олімпійських видах спорту спортсменом місяця Донеччини визнано бронзового призера чемпіонату світу з боротьби греко-римської серед спортсменів до 23 років Максима Євтушенка. Відповідно звання тренера місяця отримав його особистий наставник – заслужений тренер України з боротьби греко-римської Олег Євтушенко.

Чемпіон світу з пауерліфтингу та володар світового рекорду в сумі триборства серед чоловіків Олексій Бичков разом зі своїм особистим тренером Альоною Бичковою відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

Нагороди «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю отримають чемпіон світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед чоловіків з вадами зору, володар світового рекорду в присіданні Євген Бабенко та його особистий наставник, заслужений тренер України з пауерліфтингу Олексій Позднухов.

Поділитись