2020-04-28

Представники Донеччини долучились до освітнього проєкту НОК України разом з іноземними спортсменами та тренерами

Національний олімпійський комітет України продовжує активно розвивати власні освітні проєкти та програми онлайн. Черговим кроком стало проведення вебінару на тему «Права спортсменів, про які вони не знають», лектором якого виступив спортивний юрист, адвокат, член Асоціації юристів України, юридичний партнер та член Ради Федерації легкої атлетики України Євген Пронін.

Онлайн-зустріч з провідними спортсменами та тренерами пройшла за участю президента НОК України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки в рамках інформаційно-освітнього проєкту НОК «Sportcamp&more», ініційованого Комісією «Антураж атлета» та Комісією атлетів НОК, зокрема, медалістками Олімпійських ігор Оленою Говоровою та Наталією Добринською.

Вебінар зібрав близько 200 атлетів та тренерів. На запрошення НОК України із задоволенням до дискусії долучилися представники з 7-ми країн: Вірменії, Молдови, Грузії, Казахстану, Азербайджану, Білорусі, Естонії.

Нагадаємо, проєкт «Sportсamp&more» включає цілу серію регулярних практичних семінарів щодо різних аспектів розвитку кар’єри атлетів, балансу спорту та освіти, соціальної адаптації після завершення активних виступів, подальшого розвитку та самовдосконалення тощо.

Відеозапис вебінару від 28.04.2020 розміщено на Youtube-каналі НОК України:

Поділитись