2020-07-15

Бахмут прийняв обласні змагання з легкої атлетики на честь Ніни Зюськової

10-11 липня на стадіоні «Металург» міста Бахмут відбулися перші змагання з легкої атлетики після пом’якшення карантину – чемпіонат Донецької області серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків 2003 року народження та молодше на честь переможниці Олімпійських ігор-1980 Ніни Зюськової.

Атлети й тренери виконували всі необхідні карантинні вимоги до проведення спортивних заходів: застосування засобів індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції, температурний скринінг. Сектори, пункти старту та фінішу були забезпечені дезінфікуючими засобами, одноразовими рушниками та масками.

Відзначимо, що в змаганнях взяли участь як провідні легкоатлети Донеччини (серед них – заслужений майстер спорту України, бронзова призерка Олімпійських ігор-2012 Аліна Логвиненко, майстри спорту України міжнародного класу, учасники Олімпійських ігор Сергій Смелик і Вікторія Ткачук), так і перспективні хлопці та дівчата, наймолодшими з яких були представники 2005 року народження.

За мету змагань, які проводилися федерацією легкої атлетики Донецької області за сприяння Відділення НОК України в Донецькій області та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, ставилось укомплектування збірних команд Донеччини різних вікових категорій для участі в серпневих чемпіонатах України, що прийме місто Луцьк.

Результати змагань серед чоловіків/юніорів/юнаків: 1 день та 2 день.

Результати змагань серед жінок/юніорок/дівчат: 1 день та 2 день.

Особисті рахунки команд – за посиланням. Рахунок команди ДВУОР ім. С.Бубки – за посиланням.

Поділитись