2020-12-17

Кубок «Срібна ракетка – 2020» з настільного тенісу – у дружківської гімназії «Інтелект»

16 грудня в спортивному залі гімназії «Інтелект» міста Дружківка відбулась першість міста з настільного тенісу серед школярів «Срібна ракетка – 2020».

У складі кожної з команд виступили по три гравці – два хлопчики і одна дівчинка.

Усі зустрічі мали гострий та безкомпромісний характер, а юні спортсмени продемонстрували дуже пристойну гру. За підсумками змагань перемогу здобула команда гімназії «Інтелект», а призові місця у підгрупах розподілились між загальноосвітніми школами І – ІІІ ступенів №17, №7, №12, №9, НВК №4.

Призери нагороджені грамотами, медалями та кубком. Змагання організовано з метою популяризації настільного тенісу і залучення школярів до систематичних занять спортом. Судді змагань – Олег Коваль та Інна Штреккер.

Турнір проведено за підтримки міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради.

Організатори привітали переможців і призерів, а також подякували за співпрацю вчителям фізичної культури освітніх закладів міста та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Поділитись