2017-11-08

Футбольний майданчик до 85-річчя Донецької області відкрили в селищі Опитне Бахмутського району

5 листопада в селищі Опитне Бахмутського району відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42×22 м, який був збудований у рамках проекту до 85-ї річниці Донецької області.

Нагадаємо, усього до ювілею області в містах, районах та об’єднаних територіальних громадах мають з’явитися 85 футбольних майданчиків. Цей проект реалізується за ініціативи голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік.

На території Бахмутського району було збудовано 3 спортивних майданчика зі штучним покриттям. Раніше були відкриті поля в місті Часів Яр та селі Свято-Покровське, тепер настала черга селища Опитне.

На футбольне свято до юних спортсменів завітали шановані гості: голова комітету національних збірних федерації футболу України, заслужений тренер України Мирон Маркевич, головний тренер юнацької збірної України Володимир Єзерський. Також на захід прибули прикордонники Східного регіонального управління державної прикордонної служби України, військові групи військово-цивільного співробітництва «Бахмут».

Разом із Мироном Маркевичем та Володимиром Єзерським урочисто перерізали стрічку та здійснили перші удари по м’ячу голова Бахмутської райдержадміністрації Володимир Бохонов та голова Опитненської сільської ради Зосим Йорохов.

Після офіційної частини на смарагдовому газоні відбулася товариська зустріч з міні-футболу, учасниками якої стали ФК «Легіон» та команда вихованців комплексної ДЮСШ Бахмутського району, які тренуються в містах Часів Яр та Сіверськ. Перемогу з рахунком 1:0 здобули спортсмени КДЮСШ, а нагородою для всіх гравців стали солодкі подарунки – торти.

Поділитись