2021-02-25

На турнірі пам’яті Олександра Колчинського борці Донеччини здобули три «золота» і «бронзу»

19-21 лютого в Києві на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Олександра Колчинського.

За підсумками змагань у активі спортсменів Донецької області виявилося чотири медалі: три золоті та одна бронзова.

Нікіта Дементієв з Маріуполя, вихованець Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна, спортсмен Школи вищої спортивної майстерності та спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2021 рік, став кращим у ваговій категорії до 45 кг. Нікіта здобув чотири перемоги, у фіналі довівши перевагу над Дмитром Дем’яновським із міста Конотоп Сумської області.

Іван Цибанєв, вихованець ДЮСШ № 1 Краматорської міської ради та спортсмен ШВСМ, також виграв чотири свої сутички у ваговій категорії до 80 кг, у фіналі здолавши представника Харківської області Рамазана Пашаєва.

Ще один краматорчанин Владислав Луб, вихованець ДЮСШ № 1 міської ради, спортсмен ШВСМ та спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2021 рік, був найсильнішим у ваговій категорії до 92 кг. На його рахунку – три перемоги, і вирішальна за «золото» над Давидом Артюшенком з київської команди ДЮСШ «Атлант».

Бронзовим призером у категорії до 92 кг став Іван Солодуха з Маріуполя, вихованець міської комплексної ДЮСШ «Прометей».

Поділитись