2021-04-13

Юні легкоатлети Дружківки дізнавались про актуальність проблем захисту навколишнього середовища

13 квітня Відділенням НОК України в Донецькій області реалізовано Екологічний напрямок Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab, засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

Учасниками заходу стали юні легкоатлети Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та ДЮСШ Дружківської міської ради, які тренуються під керівництвом Ольги Лук’янової та Юрія Кузьменка.

Спортсмени з неабияким інтересом ознайомилися з основною метою Екологічного напрямку, ходом його реалізації в різних куточках України, дізналися про важливість участі молоді в захисті довкілля, про що розповів стипендіат Національного олімпійського комітету, майстер спорту України з легкої атлетики Єгор Жуков.

Відповідальний секретар регіонального відділення НОК України Дмитро Подопригора та член виконкому Відділення, директор Школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова зазначили, що питання захисту навколишнього середовища є вкрай актуальними, враховуючи глобальне потепління, забруднення, технологічність виробництва.

Юнаки та дівчата охоче долучилися до прибирання спортивних майданчиків СК «Машинобудівник» і на власному прикладі довели, як піклуються про природу. Тож, крім турботи про навколишнє середовище, легкоатлети отримали гарний настрій та звільнили від сміття тренувальний простір.

На згадку про захід кожен учасник отримав подарунки від Національного олімпійського комітету України та регіонального відділення.

Поділитись