2021-06-22

Тайські боксери Донеччини заряджалися спортом з «DO like OLYMPIANS»

У рамках заходів з нагоди Олімпійського дня, який цього року проходить під гаслом «Заряджайся спортом!», Відділенням НОК України в Донецькій області в місті Маріуполь реалізовано всеукраїнський проєкт DO like OLYMPIANS, ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

Учасниками різноманітних рухових активностей стали вихованці відділення таїландського боксу Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів спорту та єдиноборств. У гості до юних спортсменів завітали керівник обласного осередку громадської організації «Українська федерація таїландського боксу Муей Тай» Володимир Казанцев та голова відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська асоціація бойових мистецтв. Комбат самозахист ІСО» в Донецькій області Вадим Дубровський.

В цікавій формі спортсмени дізналися про історію Олімпійських ігор, про досягнення на спортивних аренах представників Донеччини, отримали корисні практичні поради з організації тренувального процесу. А також усі охочі долучилися до зарядки та майстер-класу з багаторазовими чемпіонами України з таїландського боксу Данилом Лук’яновим та Нараяном Дивакараном.

На згадку про цікаву зустріч усі учасники отримали подарунки та сувеніри від НОК України з відповідною символікою, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших звершень.

Поділитись