2021-09-14

Олімпійський урок «Квест. Спортивний школярик» у Слов’янську

9 вересня в парку культури та відпочинку «Шовковичний» міста Слов’янськ відбувся Олімпійський урок «Квест. Спортивний школярик». Захід проведено з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в рамках проведення Всеукраїнського олімпійського тижня.

Учасниками заходу стали 16 команд – це учні 6-8 класів закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади.

Після запальної розминки команди мали нагоду відвідати 18 спортивно-пізнавальних локацій: «естафети», «вправи на координацію», «футбольна», «баскетбольна», «військова», «дартс», «парашутна», «переправа кавунів», «бійцівська», «туристичний вузол», «стрибунець», «ерудит», «я – здоровий», «східні єдиноборства», «смуга перешкод», «брейк-данс», «фехтування»,  «танцювальна».

По завершенню заходу не було ані переможців, ані переможених – усі команди весело й жваво пройшли квест та отримали гарний настрій. А в подарунок – спортивний інвентар від КЗ «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комунальний заклад «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловив подяку за сприяння та допомогу в проведені Олімпійського уроку:

– студії фітнесу та танцю «Зе Бест»,

– сектору громадянського здоров’я КЗ «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики та бухгалтерського обліку м. Слов’янська»,

– колективу Слов’янської міської громадської організації «Спортивний клуб «Кіокушин карате»,

– професійному бійцівському клубу «Тріада»,

– брейк-данс клубу «Молот Тора»,

– військовій частині 3035 Національної гвардії України,

– ОСДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону.

Поділитись