2017-11-28

Олег Балаєв провів майстер-класи з волейболу для маріупольських школярів

16 і 24 листопада у загальноосвітніх школах № 65 і № 9 Маріуполя відбулися майстер-класи з волейболу. Ініціативу міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» підтримала федерація волейболу Маріуполя, зокрема відомий волейболіст Олег Балаєв.

У ЗОШ № 65 майстер-клас почався з тематичної вікторини, на знання волейболу. Після обов’язкової процедури – розминки – настала черга безпосередньої роботи з м’ячем. Учні розділились на дві групи, а наші професіонали особистим прикладом показували, як саме потрібно правильно приймати м’яч, як виконувати подачу. Професійні прийоми Олега Балаєва викликали шквал емоцій у хлопців та дівчат. Наприкінці майстер-класу відбувся міні-матч, який виявив трійку найстаранніших та найактивніших гравців, котрі й отримали грамоти та солодкі призи.

У ЗОШ № 9 майстер-клас розпочався з вікторини, в якій діти позмагалися в ерудиції і отримали солодкі призи. Після вікторини учасники ознайомилися з правилами гри у волейбол та технікою виконання основних волейбольних елементів, а також спробували виконати їх під наглядом професіоналів. Грамоти центру «Спорт для всіх» отримали найактивніші – Ангеліна Панова і Тимур Нижнекриновський.

Висловлюємо подяку Олегу Балаєву за популяризацію і розвиток волейболу.

Поділитись