2022-11-30

У рамках #Olympiclab учні Донецького обласного коледжу імені Сергія Бубки поспілкувалися з Аліною Логвиненко

За ініціативи Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області вихованці спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю імені Сергія Бубки долучилися до напрямку «Розвиток/добробут – пізнай себе» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab.

Молодь у режимі онлайн мала можливість поспілкуватися з Аліною Логвиненко – заслуженим майстром спорту України з легкої атлетики, бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2012 року в естафеті 4×400 м, чемпіонкою Європи-2012 та переможницею Європейських ігор 2019 року. Атлетка розповіла про свій спортивний шлях, досягнення на аренах найвищого рівня, розкрила секрети активного та здорового способу життя, велику увагу приділивши темі саморозвитку та дисципліни в спорті й навчанні.

Аліна Логвиненко відповіла на всі запитання хлопців та дівчат, у свою чергу поцікавившись планами вихованців коледжу на майбутнє. «Уявляйте для себе всілякі труднощі своєрідними випробуваннями, подолавши які ви станете тільки сильнішими та впевненішими у своїх силах. Будь-що, не втрачайте свою цілеспрямованість та обов’язково досягайте всього запланованого», – наголосила спортсменка.

Модератором заходу виступила фахівець Відділення НОК України в Донецькій області Каріна Ваноян.

Відзначимо, що проєкт Національного олімпійського комітету України #OlympicLab має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей і підлітків до активних занять спортом.

Поділитись