2018-03-01

Футзалістки Донеччини зіграли на другому фінальному етапі чемпіонату України

22-26 лютого у місті Гребінка на Полтавщині відбулися ігри другого фінального етапу чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги, в якому п’ять команд ведуть боротьбу за п’яте місце чемпіонату.

Зазначимо, що зі змагань знялася команда «Ладомир» (м. Володимир), яка не продовжуватиме боротьбу за розподіл місць. Окрім того, не прибув до Полтавської області інший представник Волині – луцький  «Легіон», і йому зараховано технічні поразки.

Тож, у боротьбу вступили три команди, які практично і поведуть боротьбу за п’яте місце чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги спортивного сезону 2017-2018 років.

Від Донецької області виступає команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман), яка після першого кола йде на третьому місці (тобто на загальному сьомому).

Лиманська команда «Багіра»-ДЮСШ отримала технічну перемогу над ЖФК «Легіон» (м. Луцьк) з рахунком 5:0, зіграла внічию з ЖФК «Харків-КДЮСШ-8» – 5:5, а також поступилася ЖФК «NRG» (м. Київ) – 3:5.

Турнірна таблиця змагання за п’яте місце має такий вигляд: ЖФК «Харків-КДЮСШ-8» – 7 очок, ЖФК  «NRG» – 6 очок, «Багіра»-ДЮСШ – 4 очки, ЖФК «Легіон» – 0 очок.

Додамо, що наступний етап фінальних змагань відбудеться у квітні.

Поділитись