2018-08-29

Переможна гостинність: головний трофей «Кубку династій» з волейболу здобув Лиман

24-26 серпня в ігрових залах ФСК «Локомотив» міста Лиман пройшов відкритий обласний турнір «Кубок Династій» з волейболу.

Змагання зібрали 17 команд (136 чоловік) з міст Бахмут, Дніпро, Лиман, Покровськ, Родинське, Сіверськ. Кращі волейболісти визначались у чотирьох вікових категоріях: чоловіки, жінки, юнаки та дівчата 2002 року народження.

На урочистому відкритті турніру всіх учасників привітали президент федерації волейболу Донецької області Геннадій Мормитко та координатор з волейболу в регіоні В’ячеслав Васильченко. Вихованцям дитячого волейбольного клубу «Локомотив» почесні гості вручили залікові книжки та посвідчення про присвоєння юнацьких розрядів, а юні спортсмени, у свою чергу, потішили присутніх волейбольним фристайлом.

Організатори змагань Наталія Лавриненко та Сергій Хандій підкреслили важливе значення схеми проведення турніру, яка передбачає, що молодь бачить гру у виконанні майстрів, тренери – резерв для дорослих команд, керівництво – стан розвитку волейболу та його наступництво в містах області.

Усього на спортмайданчику провели 29 ігор, за підсумками яких кращими командами виявились: серед чоловіків – Покровськ, Лиман, «Донецька залізниця»; серед жінок – Дніпро, Покровськ, Лиман; серед юнаків – Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки (Бахмут), Лиман, Покровськ; серед дівчат – Лиман, Бахмут, Сіверськ.

За сумою здобутих місць у всіх категоріях підбивався комплексний залік змагань, у якому тріумфувала династія Хандіїв та Нежиденко-Охрименко з Лиману (результат 8 балів) – саме вони отримали великий «Кубок Династій». Другою стала династія Ляшенко з Покровська (10 балів).

Переможців та призерів у кожній категорії нагородили кубками, медалями та дипломами. Окремо відзначено кращих гравців турніру та кращих гравців у командах.

Поділитись