2020-01-16

У Донецькій області діє 51 спортивна школа: контактні дані

Шановні прихильники здорового способу життя, спеціалісти галузі фізичної культури і спорту та засоби масової інформації!

Представляємо оновлену дислокацію дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ) і спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву (СДЮШОР) Донеччини станом на початок 2020 року.

На сьогоднішній день на території Донецької області, що підконтрольна українській владі, здійснює свою діяльність 51 дитячо-юнацька спортивна школа. Вищу категорію мають 7 ДЮСШ, першу категорію – 13 ДЮСШ, другу категорію – 23 ДЮСШ, без категорії – 8 ДЮСШ.

Серед загальної кількості 32 спортшколи знаходяться в підпорядкуванні або в стані передачі до підпорядкування структурних підрозділів з фізичної культури та спорту, 7 – у департаментів, управлінь, відділів освіти і науки, 5 ДЮСШ – у підпорядкуванні Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», 3 ДЮСШ – у підпорядкуванні Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», ще 4 ДЮСШ – це школи профкомів підприємств та спортивних клубів (ДЮСШ з шахів профспілкового комітету ПАТ «Енергомашспецсталь», ДЮСШ хокейного клубу «Донбас», ДЮСШ шахти «Україна», комплексна ДЮСШ «Лідер» профспілкової організації Маріупольського торгівельного порту).

З контактними даними спортивних шкіл Донеччини можна ознайомитися в прикріпленому файлі або за посиланням.


Дислокація ДЮСШ і СДЮШОР Донецької області (станом на 31.12.2019)

Поділитись