2020-09-24

Олімпійський рух запалює серця юних лиманців

Протягом вересня 2020 року в ДЮСШ міста Лиман та загальноосвітніх навчальних закладах громади проходить низка заходів у рамках проведення в Донецькій області «Всеукраїнського олімпійського уроку» і «Олімпійського тижня». Їх головна мета – поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху шляхом залучення до занять спортом якомога більшої кількості дітей, юнацтва і молоді.

15 вересня учасниками товариської зустрічі з волейболу стали спортсмени вікових категорій U-17 та U-15 – вихованці тренера-викладача ДЮСШ м. Лиман Олександра Резнікова. Ще один тренер-викладач цієї спортшколи Олександр Бєлов для своїх вихованців-дзюдоїстів провів Олімпійський урок у форматі показових виступів, а також живого спілкування на тему історії розвитку виду спорту, видатних дзюдоїстів світу та спортсменів рідної Лиманщини.

16 вересня Олімпійський урок зі своїми учнями організував тренер-викладач з волейболу міської ДЮСШ Леонід Клочан. Гостями заходу стали ветерани волейболу із смт Зарічне, які поспілкувалися з юними спортсменами, поділилися досвідом у розминочних вправах та, на завершення, зіграли товариський матч.

17 вересня відбувся Олімпійський урок для вихованців відділення пауерліфтингу ДЮСШ м. Лиман. Тренер-викладач спортшколи Альона Борщевська розповіла про видатних спортсменів України та Лиманщини, гості – переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних змагань – поділилися своїми досягненнями, а також організували показові виступи в окремих вправах.

Поділитись