2022-02-15

Регбісти Донеччини готуються до юніорського чемпіонату Європи з регбіліг

З 7 по 12 лютого на базі Воловецької ДЮСШ (смт Воловець, Закарпатська область), реконструйованої за програмою президента України «Велике будівництво», відбувся навчально-тренувальний збір національної юніорської збірної команди України з регбіліг U-19.

Під керівництвом тренерів Ігоря Юркіна (м. Покровськ) і Артура Мартиросяна (м. Київ) в установчих навчально-тренувальних зборах взяли участь 26 спортсменів з Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Дніпропетровської, Харківської, Донецької областей та Києва.

До цьогорічного чемпіонату Європи з регбіліг серед юніорів готуються спортсмени Донеччини: Євген Чечета, Давид Зазімко, Андрій Германович, Даніїл Давидов, Максим Гармаш (м. Селидове), а також Костянтин Гайдученко і Олександр Диський (м. Покровськ).

На навчально-тренувальному зборі спортсмени пройшли 17 тестів із загальної фізичної, спеціальної та технічної підготовки, перевірку на знання правил регбіліг, а також проявили себе у двосторонній грі.

Зазначимо, що чемпіонат Європи з регбіліг серед юніорів до 19 років відбудеться з 1 по 11 вересня в Ліньяно-Сабб’ядоро (Італія).

Поділитись