2018-03-23

Баскетбольне змагання Спартакіади «Повір у себе» в Маріуполі

19-21 березня у спортивному залі Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21 відбулось змагання з баскетболу, яке входить до програми Спартакіади Донецької області «Повір у себе» серед учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

Щорічно Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа, яка опікується особами з інвалідністю, проводить змагання з баскетболу серед дітей з інвалідністю з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку.

Цього разу в змаганні взяли участь 36 спортсменів-інвалідів з команд: Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21, Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37 та збірних команд міста Маріуполь.

Проведенню змагання на високому рівні посприяла директор школи-інтернату №21 Олена Краус. Парад урочистого відкриття змагань очолив головний суддя змагань Геннадій Лук’янов.

У змаганні за коловою системою чемпіони визначились за найбільшою сумою набраних очок. Перемогла команда Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №21. Друге місце посіла команда Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №37, третє місце –  збірна команда міста Маріуполь №1. Чемпіонів нагороджено медалями, а призерів – грамотами кожному гравцю.

Змагання проведено для виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе», де наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами.

Поділитись