2019-09-30

Турнір ветеранів з футболу в Нікольському на честь Петра Трояна

28 вересня в смт. Нікольське, на районному стадіоні «Колос», відбувся відкритий турнір з футболу серед ветеранів 40+ на честь П.П. Трояна.

Мета цього турніру об’єднує три дуже важливі аспекти. По-перше, висвітлення реальних справ щодо розвитку футболу в районі. По-друге, ми хочемо показати, що в Нікольскому районі на високому рівні організовано роботу щодо розвитку футболу серед всіх верств населення. По-третє, цим турніром ми вшановуємо наших славних ветеранів футболу та засновника федерації футболу Петра Трояна, яка плідно працює протягом 15 років.

Цей турнір проведено під егідою федерації футболу та його включено до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Почесними гостями футбольного свята були голова районної ради Василь Мітько та в.о. голови райдержадміністрації Анжела Третяк.

У турнірі взяли участь футбольні команди ветеранів: «Маріуполь», «Мангуш», «Волноваха», «Нікольське». Маючи чималий досвід, організатори створили комфортні умови для учасників.

За результатами ігор перемогла команда «Маріуполь», друге місце посіла команда «Мангуш», третє місце посіла команда «Волноваха». Усі команди нагороджено кубками, грамотами та цінними подарунками. Турнір отримав позитивні відгуки від учасників змагань.

 

Поділитись